Українська правда

Адвокат та Фергюсон коментують завтрашній матч за Суперкубок УЄФА

Сергей Шемшученко — 28 серпня 2008, 11:34

Головний тренер "Зеніту" Дік Адвокат не знає, чи вийде завтра на полі в матчі з "Манчестер Юнайтед" за Суперкубок УЄФА форвард збірної Росії Андрєй Аршавін. В той же час, новачок пітерців Данні з Португалії швидше за все зіграє з манкуніанцямі.

"Данні добре виглядає на тренуваннях, тому отримає шанс вийти завтра на полі за умови, якщо будуть оформлені відповідні документи, - наводить слова Адвоката Reuters. - Щодо Аршавіна, то він прилетів з нами в Монако, але я ще не вирішив, чи буде він грати".

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон у зустрічі за Суперкубок УЄФА з санкт-петербурзьким "Зенітом" має намір надати ігрову практику футболістам, що пропустили перші матчі команди у сезоні.

"Ми розглядаємо Суперкубок як окрему гру і, звичайно ж, хочемо перемогти, - заявив шотландець на прес-конференції на базі клубу в Керрінгтоні. - Але це також чудова можливість перевірити у справі Андерсона, що повернувся з Олімпіади, Нані, дискваліфікованого на матчі англійської Прем'єр-ліги, і Гар Невілла, що пропустив більше року через травму кісточки. Думаю, всі вищеназвані футболісти вийдуть завтра на полі. Патріс Евра і Вейн Руні також візьмуть участь у поєдинку із "Зенітом". Щодо решти гравців, то тут все залежить від їх фізичних кондицій. Наприклад, якщо Оуен Харгрівз буде здоровий, то гратиме в п'ятницю. У нас сильна команда, просто зараз нам необхідно зробити деякі зміни у складі".

Точно не візьмуть участь у зустрічі із "Зенітом" Майкл Керрік і Кріштіану Роналду, що відновлюються після пошкоджень, і Райан Гіггз, який має проблеми з підколінним сухожиллям.