Українська правда

Тренер "БАТЕ": "Команда не готова до групового раунду"

Сергей Шемшученко — 28 серпня 2008, 13:07

Гравці "БАТЕ" завдяки несподіваній перемозі над "Левські" у 3-ому відбірковому раунді отримають мільйон євро преміальних на всіх. А головний тренер Віктор Гончаренко після матчу відверто визнав, що його команда не готова до групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

-Я вже неодноразово говорив, але із задоволенням повторю: у моєму розпорядженні прекрасна команда з великим потенціалам, - зазначив Віктор Гончаренко. - Мрія збулася! Гра була дуже важкою, але я щасливий, що хлопці проявили характер.

Серед героїв - і 19-річний голкіпер Олександр Гутор, який зайняв місце дискваліфікованого Сергія Веремко. Спочатку він хвилювався і помилявся на виходах. Але потім він узяв себе в руки і упевнено провів поєдинок.

Сьогодні була, як ніколи, могутня підтримка. У хлопців, які більше тайму грали у меншості, у другому таймі завдяки божевільній енергетиці трибун відкрилося друге дихання.

Відповідаючи на питання, чи готовий БАТЕ до групової стадії, тренер відверто вимовив: "Чесно кажучи - не готові. Ми так далеко не заглядали і готувалися тільки до зустрічі-відповідь з "Левські". В принципі, не уявляю, як ми гратимемо в середині грудня. Але ще є час, так що сядемо, поговоримо і що-небудь придумаємо. Що стосується суперників, то хотілося б зустрітися з ким-небудь із грандів. Це допоможе відчути атмосферу турніру".

sovsport.ru