Українська правда

Старцев: "Важко на серці"

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2008, 13:47

Відразу після розмови з уболівальниками, яка відбулася біля воріт бази "Дніпра", на питання журналістів відповів голкіпер команди Максим Старцев.

-Максим, які у вас думки та відчуття після зустрічі з фенами?

-Важко на серці. Ми підвели наших уболівальників, не привізши результат, якого від нас чекали. Хочемо вибачитися перед ними, перед керівництвом клубу, і я, зокрема, - перед партнерами за невдалу гру. Але не помиляється той, хто нічого не робить, і у нас є шанс виправити наші помилки. Якщо ми продемонструємо хорошу гру і результат у матчі з "Металістом", думаю, всі пристрасті затихнуть. Все залежить від нас. Ми намагатимемося, віддаватимемося.

-До вболівальників вийшла не вся команда. Як вибирали тих, хто вийде на розмову?

-Ніхто нікого не вибирав. Вийшли ті, хто вважав потрібним це зробити.

-Як готуватиметеся до наступної гри після такої розмови з уболівальників?

-Можливо, це піде нам на користь. Хоча зараз відчуття не дуже. Потрібно відновитися, перш за все, психологічно, тому що всі хлопці і вчора, і сьогодні ходили чорні. Кращим засобом буде перемога над "Металістом".

-Як ви сприйняли відставку Протасова?

-Знаєте, до всіх змін потрібно звикнути. Якщо чесно, ще про це не замислювався, тому що зовсім нещодавно дізнався.

-Чому все-таки ви програли в четвер?

-На мою особисту думку, далося в знаки зайве переживання за результат. Можливо, у мене особисто свою роль зіграла і самовпевненість. Я був упевнений, що ми пройдемо далі. Напевно, ця упевненість переросла в самовпевненість.

fcdnipro.ua