Українська правда

Алієв: Проблеми з режимом у минулому

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2008, 16:08

Про місце в "основі"

Я довгі роки мріяв грати у "Динамо". У мене були хороші вчителі у другій команді і наполегливою роботою в іграх і на тренуваннях довів, що гідний місця у складі. Але тепер в моїй кар'єрі настав новий етап. Хочу стати лідером команди і разом з нею досягти великих успіхів.

Про збірну

Це прерогатива головного тренера Олексія Михайличенка. Напевно, моя нинішня гра його не цілком влаштовує. Юрій Сьомін також робить зауваження, просить більше брати участь у захисті. У плані організації атак у нього претензій немає. Якщо і далі прогресуватиму, тренери збірної напевно звернуть на мене увагу. Потрібно чекати і працювати. Мені до цього не звикатися. Хочу побажати збірній успіхів в іграх з Білоруссю і Казахстаном.

Про Михайличенка

При Михайличенку в "Динамо" я дебютував, але грав дуже мало. Напевно, тоді був ще зовсім молодим. Пізніше після інциденту в молодіжній збірній у нас відбулася розмова. Я перепросив за свою помилку. Зізнаюся, по молодості часто виникали проблеми з режимом. Але це у минулому. Зараз у мене на першому місці футбол, а закріпитися у складі збірної України - одне із завдань, яке я ставлю перед собою.

Про матч із "Металургом"

Вихід в Лігу чемпіонів не повинен розслабляти. У чемпіонаті суперники лише і чекають від нас слабинки, щоб відразу відібрати очки. Судячи за стартовими матчами "Металург" перебуває у пристойній формі. Тим цікавіше буде відібрати очки у лідера.