Українська правда

Мілевський - кращий гравець серпня

Сергей Шемшученко — 5 вересня 2008, 14:32

Кращим гравцем серпня за версією газети "Команда" визнаний нападник київського "Динамо" Артем Мілевський з результатом у 18 балів. Відзначимо, що подібній честі Артем удостоюється другий раз поспіль - минулого місяця йому також не було рівних. Нагадаємо, що минулого місяця нападник отримав переконливу перемогу, випередивши найближчого переслідувача на 19 балів.

Цього разу Мілевському не вдалося настільки відірватися від конкурентів. Сергій Кравченко (який нині виступає за "Ворсклу", але має контракт з "Динамо", який вступить у силу із зими) завдяки трьом голам, проведеним у ворота суперників "Ворскли" у серпні (один з них став для полтавчан переможним в поєдинку з "Шахтарем"), набрав 12 очок. На третьому місці з трьома балами розмістився кращий бомбардир нинішнього чемпіонату Рікарду Фернандеш з донецького "Металургу".

Відзначимо, що Юрій Сьомін і Олександр Шовковській, які брали участь в голосуванні, віддали свої голоси саме на користь Артема Мілевського. Також за підсумками серпня по одному балу набрали ще троє динамівців: Ісмаель Бангура, який в шести останніх матчах незмінно залишає "автограф" у воротах суперників, Олександр Алієв і Тарас Міхалік.

У загальному заліку за підсумками двох місяців Артем Мілевський упевнено лідирує, маючи в активі 40 балів. Також в десятці тримається й Олександр Алієв - з трьома балами півзахисник "Динамо" розмістився на четвертому місці. Недивно, що і в клубному заліку "Динамо" з 46-а балами розташувалося на вершині, випереджаючи найближчих переслідувачів - "Ворсклу" і донецький "Металург" - на 33 і 37 балів відповідно.

Підсумки серпня

1 Артем Мілевський "Динамо" - 18
2 Сергій Кравченко "Ворскла" - 12
3 Рікарду Фернандеш "Металург" Д - 3
4 Джексон Коельо "Металіст" - 2
Андрій Радь ФК "Левів" - 2
6 Олександр Алієв "Динамо" - 1
Ісмаель Бангура "Динамо" - 1
Тарас Михалик "Динамо" - 1
Младен Бартуловіч "Кривбас" - 1
Паріт Джіхані "Зоря" - 1
Владімір Дишленковіч "Металург" Д - 1
Даріо Срна "Шахтар" - 1

Загальний залік

1 Артем Мілевський "Динамо" - 40
2 Сергій Кравченко "Ворскла" - 12
3 Джексон Коельо "Металіст" - 4
4 Олександр Алієв "Динамо" - 3
Мілан Обрадовіч "Металіст" - 3
Рікарду Фернандеш "Металург" Д - 3
В'ячеслав Чечер "Металург" Д - 3
8 Владімір Дишленковіч "Металург" Д - 2
Андрій Радь ФК "Львів" - 2

fcdynamo.kiev.ua