Українська правда

Стадіон у Пітері реконструюватимуть до Ліги Чемпіонів

Сергей Шемшученко — 5 вересня 2008, 18:18

У зв'язку з проведенням на стадіоні "Петровський" матчів Ліги Чемпіонів буде проведена незначна реконструкція трибун. При цьому УЄФА пішов назустріч "Зеніту", який проводить свої матчі на стадіоні, який не відповідає вимогам проведення зустрічей Ліги по багатьом параметрам, повідомляє офіційний сайт клубу.

До першого домашнього поєдинку "Зеніту", у якому пітерці зіграють 30 вересня з мадридським "Реалом", буде завершено зведення козирків над секторами головної трибуни, будівництво плавучого ресторану для членів офіційної делегації, розширення "Ложі преси" і VIP-ложі, будівництво обладнаного павільйону для "Прес-центру" на території парковки.

УЄФА виставив підвищені вимоги для прийому офіційних делегацій відносно місць на трибунах для спонсорів, представників команд й інших офіційних осіб, яких на кожній грі очікується близько 1000. У зв'язку з цим, приблизно 250 уболівальникам - власникам сезонних абонементів в 1-му і 17-му секторах - буде запропоновано зайняти інші місця або отримати фінансову компенсацію. Щоб уникнути конфліктів між власниками абонементів і членами офіційних делегацій під час матчів Ліги Чемпіонів вхід на 1-й і 17-й сектори здійснюватиметься тільки по квитках. Власники абонементів зможуть отримати їх безкоштовно в касах стадіону "Петровський". Система контролю на цих секторах буде посилена.

sport-express.ru