Українська правда

Єзерський: "Вдесятьох ми виглядали досить непогано"

Сергей Шемшученко — 8 вересня 2008, 11:08

Напевно, турецький вояж для футболістів донецького "Шахтаря" виявися не зовсім таким, яким вони його планували. Два м'ячі від стамбульського "Бешикташа" настрою "гірникам" явно не підвищили. Не дивлячись на це, футболісти донецької команди поділилися своєю думкою про минулий поєдинок.

Брандау:

- Як капітан команди, скажи, що, по-твоєму, завадило сьогодні перемогти?

- Зі самого початку суддівство зіпсувало сьогоднішню гру. Яким чином? Попередження Фернандіньо арбітр зробив, а те, що наш суперник порушував правила, проходило повз його очі. Однак ця гра тренувальна, тому дуже великого значення цьому не варто надавати.

- Суперник здивував? Щось нове продемонстрував?


- Це був хороший урок для підготовки до чемпіонату, Кубку і Ліги Чемпіонів. А нового вони нічого нам не показали.

Володимир Єзерський:

- Володимире, у чому, по-твоєму, причина сьогоднішньої поразки?

- Після декількох вихідних ми посилено працювали над фізпідготовкою. В основному тренувалися без м'яча, і до сьогоднішнього матчу підійшли досить втомленими. Сьогодні ми грали проти хорошого суперника, якщо не помиляюся, то зараз вони лідери турецької першості.

Початок матчу, звичайно ж, вийшов зовсім несподіваним. Але потім нам вдалося вирівняти гру, проте пропустили безглуздий перший гол. У боротьбі я, признатися не зрозумів, як він від мого плеча влетів у ворота.

- Велику частину гри команді довелося грати у меншості. Як було стримувати натиск супротивника?

- Так, після видалення Фернандіньо дисципліна розладналася. Але мені здається, що вдесятьох ми виглядали проти такого суперника досить непогано. Знову-таки, хотілося як краще, а вийшло як завжди: до другого голу я теж опинився причетний. Я намагався блокувати простріл, але м'яч від моєї ноги зрізався у наші ворота. Але ми отримали корисний досвід. Притому, що сьогодні були задіяні гравці, які не мають постійної практики. Якоюсь мірою це теж зіграло свою роль.

- Відчуття антигероя сьогоднішнього матчу присутнє?

- Звичайно, це неприємно, але це футбол. В іншому - судити партнерам по команді, тренеру і вболівальникам. Головне, щоб в офіційних іграх ми не припускалися таких помилок, і не пропускали такі нелогічні м'ячі, які сьогодні ми пропустили.

shakhtar.com