Українська правда

"Динамо-2" розгромило гостей з Обухова у товариському матчі

Сергей Шемшученко — 8 вересня 2008, 14:11

У суботу відбулися матчі восьмого туру чемпіонату України серед команд першої ліги. "Динамо-2" мало зустрітися в Чернігові з місцевою "Десною", але цей матч не відбувся. У зв'язку з тим, що з другої динамівської команди десять гравців були викликані до юнацької збірної України, поєдинок був перенесений на пізніший термін. Свій наступний матч динамівці зіграють удома проти "Комунальника" з Луганська 18-го вересня. А паузу, пов'язану з виступами збірних команд, "Динамо-2" заповнить трьома спарингами. У першому з них, проти команди "Антарес" з Обухову, динамівці перемогли з розгромним рахунком 6:2.

Сергій Шматоваленко, тренер "Динамо-2":


- Гра проходила за повної переваги "Динамо-2". Ми створили багато моментів, але багато й не використали. Вже на 5-й хвилині був призначений пенальті в наші ворота, але Бойко відбив удар. В іншому ж, гра проходила за переваги "Динамо". Необхідно відзначити, що було дуже спекотно. У другому таймі завдяки замінам ми включили командну швидкість, що сприяло появі більшої кількості голевих моментів, значно покращилась їх реалізація. До кінця гри намагалися не впускати контроль над ситуацією

- Отарі Марцваладзе провів першу гру. Що можете сказати про його стан?

- Він, звичайно, багато пропустив, але зараз вже потихеньку набирає форму. Повністю ще не готовий, але в тренувальному процесі бере участь повноцінно і, гадаю, в недалекому майбутньому відновить оптимальні кондиції. Віддавати в оренду ми його не збираємося, поки він у нашій команді.

"Динамо-2": Бойко (Кічак, 55), Новак, Родіна, Люлька (Бутенін, 46), Тотадзе (Аладашвілі, 46), Довгий, Дієго Суарес, Назарчук, Фароян (Воронков, 46), Сокол, Марцваладзе (Шевчук, 46; Марцваладзе, 70).

Голи у "Динамо-2" забили Дієго Суарес (44), Сокол (55), Новак (70), Аладашвілі (76), Довгий (87) і Марцваладзе (88).

Відзначимо, що командам було дозволено випускати футболістів на поле кілька разів. Наприклад, Марцваладзе був замінений у перерві, але наприкінці поєдинку знову вийшов на поле і відзначився забитим м'ячем.