Українська правда

Тренер хорватів сподівається відігратися на українцях

Сергей Шемшученко — 11 вересня 2008, 09:19

Тренер збірної Хорватії Славен Біліч сподівається відігратися на Україні за розгром від англійців 4:1

"Ми програли матч і це серйозний для нас удар", - почав прес-конференцію головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч. - "Але ця поразка в одній грі, а не у всьому турнірі. Ми не повинні впадати у відчай, тому що через місяць граємо з Україною. Я вірю у свою команду, ми повинні повернутися на старий, переможний шлях. Англія заслужила цю велику перемогу. Вдячний своїм хлопцям, що боролися до кінця, а також глядачам за їхню феноменальну підтримку до фінального свистка".

В англійській збірній на поле вийшли сім гравців, що грали у фіналі Ліги чемпіонів. У них величезний досвід і високий рівень, що вони продемонстрували на "Максімірі". Біліч вважає, що другий пропущений гол визначив долю двобою, - зазаначив тренер.

"У першої таймі і на початку другого ми грали на рівних. Я б навіть сказав, що до пропущеного м'яча ми навіть домінували. Однак гра пішла в іншому напрямку. Хто такий Уолкотт, ми прекрасно знали, як він грає, але першу ж можливість він використовував. У перерві я сказав гравцям, що вони добре працюють, але просто треба бути обережним. Англійці жорстоко покарали нас за кожну допущену помилку, тому катастрофа усе-таки відбулася.

Щоб зберегти міцність оборони після вилучення Роберта Ковача тактика команди змінилася з 4-4-2 на 4-4-1, однак вона не принесла бажаного результату. По відеоповтору мені здається, що фол Ковача не тяг на червону картку. Але тому що в Коула пішла кров, арбітру довелося показувати червону картку. Упевнений, що Роберт наніс не навмисний удар", - резюмував Біліч.

Як відомо, українці вчора виграли у казахів і займають у групі друге місце, поступаючись англійцям лише за різницею м'ячів.

http://www.terrikon.dn.ua/