Українська правда

Юрій Сьомін: Ми гратимемо у свою гру

Сергей Шемшученко — 15 вересня 2008, 15:25

В понеділок вранці по дорозі на клубну базу у Конча-Заспа Юрій Сьомін заїхав на стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського. На арені "Динамо" зараз повним ходом йдуть останні приготування до матчу Ліги чемпіонів "Динамо" - "Арсенал". Юрій Павлович разом з головним агрономом Анатолієм Калошей ознайомився із станом футбольного поля, а потім відповів на питання клубного кореспондента.

- Які враження від візиту до Блекберну, на матч місцевої команди з "Арсеналом"?

- Поєдинок відбувся за повної переваги "Арсеналу", який, не зважаючи на чотири забиті м'ячі, не використав ще багато можливостей. Команда Арсена Венгера грає легко і невимушено, при цьому насолоджуючись своїм же футболом. У них багато молодих і талановитих гравців, всі дуже технічні.

- У "Блекберна" були шанси?

- Жодного. Перемога "Арсеналу" абсолютно закономірна.

- На ваш погляд, в чому головна сила нашого суперника на старті сезону?

- У збалансованості ліній і відлагоджених командних діях. Інакше і бути не може, адже нинішній "Арсенал" відноситься до лідерів європейського футболу. Варто відзначити і індивідуальну майстерність гравців.

- Три м'ячі Адебайора у ворота "Блекберна" змусять звернути на форварда особливу увагу?

- Ми і до цього прекрасно знали можливості нападника "Арсеналу". Але персонально до нього приставляти захисника не збираємося. Ми гратимемо у свою гру. Адебайор грає по всій ширині поля і в кожній із зон його зустрічатиме наш гравець.