Українська правда

Рівалдо знову забив за свій новий клуб

Сергей Шемшученко — 18 вересня 2008, 11:51

Бразилець Рівалдо, котрий виступає за узбецький клуб "Бунедкор", приніс своїй команді нічию в першому матчі 1/4 фіналу азіатської Ліги Чемпіонів проти іранської "Сайпи". Перша гра двохраундового протистояння, яка відбулася 17 вересня в Караджі, завершилася з рахунком 2:2, а Рівалдо забив другий гол "Бунедкора", повідомляє Лента.Ру.

Всі голи в матчі "Сайпа" - "Бунедкор" були забиті в першому таймі. На 10-ій хвилині рахунок відкрив чілійський нападник узбецького клубу Хосе Луіс Вільянуева, на 18-ій хвилині господарі відігралися, але ще через дві хвилини Рівалдо знов вивів команду з Ташкенту вперед.

За п'ять хвилин до перерви після удару гравця "Сайпи" Кінуша Рахматі м'яч зачепив одного з гравців "Бунедкора", змінив напрям і влетів у ворота. На початку другого тайму Вільянуева влучив у штангу, після чого м'яч забрав воротар "Сайпи". Після гри головний тренер "Бунедкора" Мірджалол Касімов заявив, що голкіпер забрав м'яч за лінією воріт.

Другий матч "Буньодкор" - "Сайпа" відбудеться 24 вересня в Ташкенті. Нагадаємо, що Рівалдо в своєму першому матчі за узбецький клуб (11 вересня) забив два голи. Дубль бразильця допоміг "Бунедкору" здобути виїзну перемогу (2:0) у грі чемпіонату Узбекистану проти "Машала".

gpu.ua