Українська правда

Барезі: "Мілан" виграє Кубок УЄФА"

Сергей Шемшученко — 19 вересня 2008, 09:24

Легендарний захисник "Мілану" Франко Барезі заявив, що не може уявити Лігу Чемпіонів без свого рідного клубу, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У минулому сезоні "россо-нері" зайняли лише п'яте місце в Серії "А", і тому вперше за сім років не гратимуть у найпрестижнішому клубному турнірі континенту. Кубок УЄФА дає міланцям шанс реабілітуватися - перед командою поставлено завдання - перемогти в турнірі.

"Напевно "Мілан" проведе відмінний сезон, - сказав Барезі. - Соромно, що після стількох років команда не зіграє в Лізі Чемпіонів. Проте у Кубку УЄФА ми теж набудемо досвіду, а сам турнір стане престижнішим завдяки участі "Мілану". Клуб провів хорошу роботу на трансферному ринку, діставши відмінних гравців. Думаю, команда є претендентом на трофей, хай це і не Кубок європейських чемпіонів"

Барезі всю кар'єру провів в "Мілані", зігравши за клуб 719 матчів. Він є триразовим клубним чемпіоном Європи і шестикратним володарем скудетто. "Россо-нері" стартували у Кубку УЄФА вчора. Суперником міланців був швейцарський "Цюріх", якого італійці здолали 3:1.

gpu.ua