Українська правда

"Металург" Д - "Львів". Післяматчева прес-конференція

Сергей Шемшученко — 20 вересня 2008, 22:28
Ніколай Костов, головний тренер донецького "Металургу", вважає перемогу своєї команди над дебютантом прем'єр-ліги ФК "Львів" (2:0) логічною:

"Я думаю, що результат матчу відображає хід гри, яку показали наші гравці. Особисто мені сподобалося. В принципі, ФК "Львів" - команда молода, грають молоді хлопці. Хороша команда, з хорошою організацією і з хорошою тактикою. Ми дуже серйозно готувалися до цієї гри. Я вітаю наших футболістів з цим результатом і хорошою грою. Бажаю успіху тренеру ФК "Львів" і його команді.

У наступній грі у вас суперник ще серйозніший - "Шахтар". Наскільки може позначитися відсутність таких гравців, як Фернандеш, Чечер? Шищенко травму отримав...

"Шахтар" - ви знаєте, що означає "Шахтар". Це буде непроста гра. Ще невідомо навіть для мене - яка буде тактика. Мені подобається, як працюють наші футболісти, подобається, як вони грають. Сподіваюся, що буде хороша гра проти "Шахтаря".

Щодо Фернандеша, Чечера і Шищенка - вони дуже важливі футболісти для нас, команда фактично виглядає без них по-іншому. Але я розраховую на наших основних футболістів, як ви побачили сьогодні, що вони не так легко здаються. В принципі, ми граємо кожну гру на перемогу, я не говорю, що ми обіграємо "Шахтар", але постараємося дуже серйозно, бо "Шахтар" - дуже серйозна команда.

Степан Юрчишин, головний тренер ФК "Львів":

"Перш за все, я хотів би привітати господарів з перемогою. Справді, хороша команда, яка контролює гру. В принципі, є поставлена гра. Наша команда - команда молода, яка лише почала грати у прем'єр-лізі. Так, у нас є проблеми - немає майстерності, немає досвіду.

По цій грі - ми другий тайм програли, хоча в першому таймі суддя був повинен видаляти Ткаченка, якщо я не помиляюся, було друге попередження. Шкода, він цього не зробив".