Українська правда

Левандовскі: Атмосфера у "Шахтарі" хороша

Сергей Шемшученко — 3 жовтня 2008, 18:30

Напередодні матчу 10 туру чемпіонату України із одеським "Чорноморцем" півзахисник "гірників" Маріуш Левандовскі розказав про очікування від матчу:

"Ми показували хороший футбол з "Барселоною", не вистачило лише протриматися, щоб забезпечити потрібний нам результат. Ось саме з таким настроєм потрібно підійти до матчу з "Чорноморцем". Якщо показуватимемо таку гру, яка була в зустрічі з іспанцями майже весь матч, то я спокійний за результат.

Вже стільки раз нас підводила відсутність уваги на фінальних хвилинах. З останніх - це матчі з донецьким "Металургом" і каталонською "Барселоною". На вирішальних секундах ми втрачаємо очки... намагатимемося максимально сконцентруватися. Проте, якщо ми першими заб'ємо декілька голів, такої напруги не буде.

Атмосфера в команді хороша, але зрозуміло, що поки немає результату. Упевнений, що почнемо вигравати з такою ж періодичністю, як і торік. Начебто діємо непогано, багато що виходить, а потім протягом пари хвилин втрачаємо все, що напрацювали за 90 хвилин зустрічі", - цитує поляка офіційний сайт клубу.