Українська правда

Сабо спростовує заяву про "деградацію" київського "Динамо"

Сергей Шемшученко — 10 жовтня 2008, 18:36

Йожеф Сабо заперечив свої слова про деградацію київського "Динамо" та обвинуватив журналіста газети "Жизнь" у замовному матеріалі.

"Це чистої води вигадка. Журналістом були вигалані не лише ці слова. Там навіть звучали образи на адресу керівництва "Динамо" і його головного тренера. Але найобразливіше, що це несправедліво перш за все по відношенню до мене.

Як все це сталося... На презентації, що проводилася ТРК "Україна", до мене підійшов молодий парубок і запропонував поговорити. Я відповів, що не можу давати інтерв'ю без згоди керівництва телеканалу, з яким у мене підписаний контракт. Коли дозвіл все-таки був отриманий, розмова відбулася. До речі, добре, що вона повністю був записана на диктофон.

У результаті, коли це інтерв'ю вийшло, у мене просто не було слів. Там була така єресь... Ми підняли файли, і виявилось, що надруковане було лише 25 відсотків того, що я говорив, решта - вигадки журналіста.

Коли ми зв'язалися з головним редактором видання "Життя", де вийшла публікація, і надали йому запис розмови, після прослухування він набрав номер мого мобільного і довго перепрошував, сказавши при цьому, що обов'язково напише спростування.

Наступного дня він знову перепрошував, лише вже з іншого приводу: йому заборонило давати спростування керівництво газети - до речі, московське. Після чого він зробив мужній вчинок - подав заяву про звільнення.

Повторюся, ті слова, які я нібито кинув в адресу "Динамо", свого рідного клубу, - чистої води вигадка. Більш того, схиляюся до того, що цей матеріал був замовним", цитує Сабо газета "Команда".