Українська правда

Матч "Фенікс-Іллічівець" - "Прикарпаття" перенесено

Сергей Шемшученко — 10 жовтня 2008, 19:16

Сьогодні до ПФЛ України звернувся ФК "Прикарпаття" з клопотанням щодо неможливості вчасно виїхати та прибути на матч 13-го туру першості команд першої ліги "Фенікс-Іллічівець" - "Прикарпаття" у зв'язку з відміною авіакомпанією "Авіалінії ВІЗЗ Україна" 10.10.2008р. авіарейсу Львів - Сімферополь.

Команда "Прикарпаття" сьогодні вранці прибула до львівського аеропорту, де чекала на рейс до Сімферополю. Однак, рейс переносився на пізніший термін за погодних умов у Львові. Через деякий час керівництво авіакомпанії "Авіалінії ВІЗЗ Україна" прийняло рішення зовсім відмінити рейс до Сімферополя. На цей час потяг, яким можливо було скористатися, теж був відправлений зі Львову.

Хоч погода у Львові через кілька годин нормалізувалася, однак рейс вже було відмінено. Керівництво ФК "Прикарпаття" та керівництво Професіональної футбольної ліги вели переговори з керівництвом авіакомпанії "Авіалінії ВІЗЗ Україна" щодо поновлення рейсу до Сімферополю. На жаль, авіакомпанія не змогла знайти можливість щодо перевезення команди "Прикарпаття" до Криму.

Таким чином, у зв'язку з рішенням авіакомпанії "Авіалінії ВІЗЗ Україна" щодо відміни авіарейсу Львів - Сімферополь 10.10.2008р., команда "Прикарпаття" не має можливості виїхати та прибути вчасно на матч 13-го туру першості команд першої ліги "Фенікс-Іллічівець" - "Прикарпаття".

Розглянувши та обговоривши ситуацію, що склалася, Бюро ПФЛ прийняло рішення визнати обставини неможливості вчасного прибуття команди "Прикарпаття" на матч "Фенікс-Іллічівець" - "Прикарпаття" форс-мажорними та призначити датою проведення матчу 27.11.2008р. (резервний день для команд першої ліги).

pfl.com.ua