Українська правда

Рабінович: "Ессола - пройдисвіт!"

Сергей Шемшученко — 28 жовтня 2008, 11:06

Президент столичного "Арсеналу" прокоментував інцидент з автомобілем камерунського легіонера .

- Пройдисвіт! - відреагував на слова Ессола про можливу причетність "Арсеналу" до підпалу машини камерунця президент київського клубу Вадим Рабінович. - Я не хочу, щоб футболісти займалися шантажем, і готовий був подати документи на дискваліфікацію Ессола. Адже він тупо прогуляв два матчі, відмовився вийти на поле! Мовляв, не зробить це, поки йому не підвищать зарплату. Але для цього, згідно доповненню до контракту, президент і тренер повинні побачити, що він став краще грати... Мені футболіст з такою дисципліною не потрібний.

Але сьогодні відбулися збори команди, яка, розуміючи, що він не має рації, що він "прогульщик", все ж таки попросила дати йому ще один шанс. Сьогодні Ессола вибачився. Сказав, що таке більше не повториться. Капітан Віталій Рева взяв його на поруки до кінця року.

Якщо за цей час афер більше не буде, якщо він займеться своєю справою, то гратиме в команді. Якщо ні. Що стосується його авто, то я навіть слухати це не хочу. Я запитав у нього: "На стоянці стояла машина?" Раніше він говорив - так, зараз - ні. Знову афери... В Україні машина не зареєстрована, що він там з нею робить, я і знати не хочу.

Знаєте, це був абсолютно приголомшливий гравець до того, як поїхав грати за збірну Камеруну. Коли він повернувся, то почав говорити, що він і Ето’о - два великі футболісти. З цієї хвилини у нього голова і поїхала. Сьогодні він мені взагалі інше розповідає, що його не зрозуміли, що він готовий померти за "Арсенал". Мені вже набридло це все...

- Чи розраховують на Ессолу в середу в кубковому матчі з "Металістом"?

- Я не впевнений, що він у тій формі, щоб грати. Але якщо команда йому довіряє, хай з ним грає.

sport.segodnya.ua