Українська правда

"Чорноморець" гнув свою лінію, тому і відігрався - Білецький

Сергей Шемшученко — 28 жовтня 2008, 13:05

Нічия у матчі із "Дніпром" - закономірний результат матчу між "дніпрянами" і одеситами в останньому турі чемпіонату України. Так вважає лівий півзахисник "Чорноморця" Максим Білецький.

"Результат (1:1 - ред.) закономірний, хоча у відсотковому співвідношенні я б віддав нам 51 відсоток заслуженої перемоги, якщо так можна сказати, бо у нас все-таки було на один стовідсотковий момент більше.

Після пропущеного м'яча, ми продовжували "гнути свою лінію". Пропущений гол вийшов дуже прикрим. Фактично десять чоловік перебувало в обороні, але, як то кажуть, у семи няньок дитя без ока, недодивилися, будемо розбирати цей момент.

На полі мені здавалося, що гра рівна. Вони були кращі у позиційних атаках, ми краще вибігали, робили контрвипади. Кожна команда була сильніша в якихось компонентах.

Грали не за такою схемою, як раніше. Зазвичай ми граємо за схемою 4-5-1, а сьогодні була чітко виражена схема 4-4-2, де Левіга виконував роль правого півзахисника. Завдання правого хава, як і лівого, було в тому, щоб не дати розвернутися їх активним крайнім захисникам. Ми прагнули на кожну атаку відповідати своєю атакою, вигравати все мікродуелі", - цитує півзахисника сайт одеської команди.