Українська правда

Донецький "Металург" налаштований виграти Кубок України

Сергей Шемшученко — 28 жовтня 2008, 13:37

"Хочемо грати подовше, а якщо вийде, то і виграти Кубок", - заявив Андрій Березовчук, колишній капітан ФК "Харків" а нині гравець донецького "Металурга", напередодні кубкового матчу між своєю колишньою і нинішньою командою.

"Кожен матч у чемпіонаті або у Кубку треба грати з повною самовіддачею. Абсолютно однаково, жодної різниці немає. У кожній грі потрібно досягти позитивного результату. Ми прагнемо максимально віддаватися як у Кубку, так і у чемпіонаті.

Моя колишня команда може створити проблеми кому завгодно. Думаю, що у матчі чемпіонату України, в Донецьку, просто був не день "Харкова" (донецький "Металург" переміг гостей із рахунком 3:0 - ред.). Нічого у харків'ян не виходило, а у нас, навпаки, багато виходило", - цитує Березовчука сайт ФК "Харків".

"Я хочу зараз підтримати уболівальників "Харкова". Прекрасно розумію їх почуття. Важка ситуація і для них, і для команди. Хай уболівальники у жодному випадку не розкисають. Їх допомога, їх позитивні емоції потрібні зараз "Харкову". Футболістам необхідно відчувати, що в них вірять", - наголосив гравець.