Українська правда

Анатолій Тимощук: Зараз вигравати на класі не виходить

Сергей Шемшученко — 2 листопада 2008, 10:31

Капітан "Зеніта" Анатолій Тимощук поділився думкою про гру 27-го туру російської прем'єр-ліги проти "Хімок" (1:0).

"Нашарувалася психологічна і фізична втома. Звідси такі результати. Але в цьому матчі ми дуже хотіли виграти, вийшли на полі з однією думкою: не допустити втрати концентрації. Гра вийшла дуже складною. Ми мали хороші шанси забити більше, ніж один м'яч.

Я б не сказав, що у другому таймі ми почали грати на утримання рахунку. Просто в Аршавіна забоілал нога, на поле вийшов Погребняк.

Ми грали за схемою 4-3-1-2. Я думаю, що суперник свідомо перейшов на навал, щоб виграти підбір і не дати нам в кінцівці матчу нав'язати боротьбу в центрі поля. "Зеніт" взяв три очки за рахунок бажання, хорошої концентрації і самовіддачі, яка була на належному рівні. Зараз вигравати на класі не виходить. Суперники, граючи проти нас, віддаються більш ніж на сто відсотків. Не знаю, з чим це пов'язано, але всі чомусь хочуть виграти саме у "Зеніта".

Зараз у нас у Лізі чемпіонів дуже важливий матч. З "Амкаром" на штучному полі теж буде важка гра. Поживемо - побачимо, як все складеться.

Зрозуміло, що в першій грі дня фаворитом був ЦСКА, але "Спартак" використовував свою можливість забити і добре захищався. В армійської команди виникали хороші моменти для взяття воріт, але це футбол, і кожен берет свої очки" - цитує Тимощука "Спорт-Уикэнд".