Українська правда

Сьогодні, напевне, нап'юся, - Сергій Ребров

Сергей Шемшученко — 2 листопада 2008, 17:32

Український нападник "Рубіна" Сергій Ребров після перемоги над "Сатурном" (2:1), яка зробила казанців чемпіонами, заявив, що золото в чемпіонаті Росії добути складніше, ніж в Англії.

- В російській Прем'єр-лізі дуже сильна конкуренція, на перше місце претендує сім-вісім команд, тому виграти цей чемпіонат складніше, ніж англійський, - наводить sportbox.ru слова Реброва.

- Хто вас вже привітав?

- Багато. Тітов, Парфєнов, друзі з України.

- Коли переходили в "Рубін" з київського "Динамо", сподівалися, що вдасться так відразу стати чемпіонами?

- Звичайно сподівався. Адже знав, що збирається хороша команда під керівництвом відмінного тренера. Хоча розумів, що зробити це буде складно, адже нам протистоятимуть клуби-гранди, які з року в рік борються за перемогу в чемпіонаті. Аж до сьогоднішньої гри ми ще остаточно не були впевнені, що завоюємо чемпіонство. Якщо чесно, не думав, що це трапиться саме сьогодні.

- На даний момент це ваше головне спортивне досягнення?

- Справді, перемога в чемпіонаті Росії багато означає для мене. Але вихід у півфінал Ліги Чемпіонів з київським "Динамо" – це не менш важливе досягнення.

- Чого чекаєте від виступу "Рубіна" у Лізі Чемпіонів?

- Виграти збираємося (сміється).

- У чому сила "Рубіна"?


- В особі головного тренера. Можна зібрати кращих футболістів світу і при цьому не вигравати. Бердиєв – це справжній професіонал, який думає про роботу 24 години на добу.

- Не прикро, що вам відразу після матчу Кубок не вручили, як "Зеніту" минулого року?

- Ні. Мабуть у "Зеніта" був такий матч, що йому відразу Кубок привезли.

- А шампанське наперед заготовлено було?

- Так. Я з'їздив у магазин, купив кілька ящиків і поставив у роздягальні (сміється). Звичайно нічого не готували. Мабуть хтось вже після матчу з'їздив і купив.

- Як збираєтеся святкувати перемогу?

- Вся команда відправляється до Казані, а я збираюся відпроситися у Бердиєва і полечу до Києва, туди завтра прилітає моя сім'я. Хочете почути, нап'юся я чи ні? Напевно, адже вся команда відзначатиме перемогу. Та і для вболівальників наших це справжнє свято!