Українська правда

Сьомін: "Футболісти показали хорошу гру, глядачі отримали задоволення"

Сергей Шемшученко — 6 листопада 2008, 01:54

Післяматчева прес-конференція Юрія Сьоміна:

- Уже другий матч залишаємося без очок, де повинні були їх брати. З чим це пов'язано?

- У першу чергу - з нереалізацією тих моментів. З "Арсеналом" не використали вихід два в один, і тут теж саме - влучили у стійку. І ще був один хороший момент, а тут відразу отримали контратаку. З іншого боку ще є втомленість, коли концентрація трохи втрачена. У цьому голу ми винні, тому що дозволили нападнику пройти 50 метрів з захисниками.

- А коли йшла ця контраатака, Ви не намагалися щось підказати з лави запасних?

- Якби вони щось чули... Гравці взагалі дуже рідко чують, що ми підказуємо. З іншого боку у "Порту" є великий досвід, а у нас такого досвіду немає...

- Заміна Гіоане була вимушеною, так здалося.

- Так, Гіоане замінили через травму.... Ми його просили зіграти 10-15 хвилин, але йому не вдалося... А через цю заміну назад повинні були назад відійти Алієв і Мілевський. Щось вдалося, а щось - ні. Гравці віддалися матчу. Буває так, що не виграєш. Хоча гравці робили все, що можна було.

- Склалося таке враження, що деконцетрація сталася трішки раніше. З цим це пов'язано?

- "Порту" посилило свою атакуючу лінію. Після цього трапляються помилки. А тут успіх відвернувся від нас.

- Після фінального свистка Ви підійшли до Несмачного, який сидів на газоні і чи то підбадьорили його, чи то звинуватили?

- А навіщо зараз говорити хто у чому винен. Винні ми всі. Не якісь гравці, а всі, хто готувався до матчу. І тренери, і гравці. А з іншого боку у чому винні? Футболісти показали хорошу гру, глядачі отримали задоволення. Хтось програє... Я його підбадьорив і все...

- А кого можна виділити з хорошої точки зору?

- Можна всіх, тому що хлопці грали самовіддачею, а когось індивідуально я буду виділяти. Вони всі рівно грали. Усі були заряджені на перемогу. Була мотивація. А причини у тому, що ми не реалізували два стовідсоткових моментів.