Українська правда

У Волобуєва є претензії до Орєхова, проте судив він нормально

Сергей Шемшученко — 9 листопада 2008, 14:43

Анатолій Волобуєв, головний тренер луганської "Зорі", заявив, що його клуб також має претензії до судді матчу "Зоря" - "Іллічівець" Олега Орєхова. Про це він повідомив під час після матчевої прес-конференції.

"Гравця "Іллічівця" видалили справедливо. Хлопців дуже серйозно налаштувалися, і я думаю, що ми б сьогодні обіграли їх, навіть якщо б вони були у повному складі. Сьогодні нам треба було або померти, або перемогти", - каже Волобуєв.

"У нас теж є претензії - по голу, по не призначеному у другому таймі пенальті за порушення правил у штрафному проти Райчевіча. Ми подивимося, а потім говоритимемо", - наголошує тренер "Зорі".

"Щоб були менше розмов, треба було сьогодні торбу голів нам забити, щоб не розмовляли. Сьогодні у нас моментів на п'ять ігор вистачило б. Моя команда повністю переграла "Іллічівець", так що не шукатимемо винних у суддівстві", - заявляє наставник луганчан.

Волобуєв: "Треба дивитися, як грала команда. Наша команда виконала завдання - отримали вольову перемогу, узяли три очки, показали дуже хороший футбол, який подобається глядачам".

"В принципі, грали "в одну хвіртку". У мене претензії до гравців лише в одному - чому ми мало забили. Розбиратимемося", - додав Волобуєв.

"Щодо суддівства, то ми на сто відсотків упевнені, що з двох забитих нами голів з офсайда один був точно", - сказав тренер.

Також Анатолій Волобуєв прокоментував ситуацію, коли воротар "Зорі" почав з'ясовувати стосунки із захисником маріупольців і штовхнув його кілька разів:

"Якщо видалятимуть за поштовхи, на полі взагалі нікого не залишиться. А те, що гравець ударив гравця, за це справедлива червона картка. Штовхалися всі. Судив арбітр нормально".

Нагадаємо, що в.о. головного тренера "Іллічівця" Ілля Близнюк зібрався подавати протест на суддівство київського рефері Олега Орєхова.