Українська правда

Мілевський: Апелював до арбітра на емоціях

Сергей Шемшученко — 17 листопада 2008, 11:59

Артем Мілевський, нападник київського "Динамо", вважає роботу шведського арбітра матчу "Шахтар" - "Динамо" Петера Фройдфельдта задовільною, крім епізоду з голом. Про це він повідомив у коментарі прес-службі "Динамо".

"Часто апелював до арбітра на емоціях. Арбітр, в цілому, судив добре, до нього претензій немає. За винятком моменту з пропущеним голом. Потрібно буде все-таки проглянути його ще раз у повторі. А так, все здорово", - сказав Мілевський.

На його думку, на полі билися обидві команди. "Можна багато говорити, що пропустили ми з положення "поза грою" чи ні, але я не буду цього робити. Вважаю, гра була рівною", - наголосив нападник.

"У епізоді з пропущеним голом нам треба було зіграти уважніше. Тому і програли", - додав футболіст.

За словами Мілевського, нічого страшного не трапилося. "Напевно, ми трохи розслабилися. Все-таки у нас справді був великий відрив і від "Металіста" (7 очок), і від "Шахтаря".

"Нам потрібно зараз зібратися, більше працювати на тренуваннях і починати все заново", - вважає гравець "Динамо".

"До гри з лондонським "Арсеналом" будемо готується так само, як і до кожної гри. Тобто, так, наче вона остання. Дві поразки поспіль мають ще більше згуртувати нашу команду. У Лондоні ми повинні зіграти на межі можливостей, як сьогодні", - розповів динамівець про майбутній матч Ліги Чемпіонів.

Як вважає Мілевський, "ні до кого претензій у самовіддачі або іншим компонентам немає". "Просто через безглуздість ми програли "Порту" на останній хвилині, тепер з "Шахтарем" пропустили гол після ауту".

Після виходу Бангура Артему довелося відійти трохи назад і більше грати на позиції півзахисника:

"Я вже звик. Звичайно, додався великий обсяг робіт наприкінці матчу, але у футболі по-іншому не буває. Я прагнув справлятися".