Українська правда

Венгер: "Кияни грамотно захищалися"

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2008, 09:10

Тренер "Арсеналу" Арсен Венгер після матчу з "Динамо" хвалив Нікласа Беннтнера, який вийшов на заміну і чий гол вивів "канонірів" у плей-оф Ліги Чемпіонів.

"Так, ми все вирішили лише в останню мить. Вважаю, гра вийшла більшою мірою спокійною, чим видовищною. Кияни дуже грамотно захищалися. Вони зіграли по нулях на полі "Фенербахче", виграли 1:0 в Порту. І сьогодні всі побачили, чому. Ніклас забив чудовий гол. Останнім часом Нікласу трохи не вистачає впевненості. Цей гол виправить ситуацію. Галлас зіграв дуже зібрано. Було видно, як він хотів показати себе з кращого боку. Сеск сьогодні виглядав дуже добре. Зберігав концентрацію всі 90 хвилин, виконав багато роботи як в обороні, так і в атаці".

Також Венгер повідомив, що не чекав від "Динамо" такої гри, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Суперник чудово нас прикривав, і нам довелося непросто у середині поля. Я чекав, що "Динамо" не зможе діяти у такому темпі весь матч, проте помилився. Ремзі дуже старався, Вела добре виглядав впродовж 60 хвилин, створював небезпечні моменти, але потім здав фізично. Джек Вілшир, який вийшов на заміну, для свого віку зіграв дуже пристойно - він спокійно контролював м'яч. Вихід в 1/8 фіналу було нашим першочерговим завданням. Команді необхідно було знайти віру у свої сили. Так і буде. Сейв Мануеля Алмунії став поворотною крапкою у грі".