Українська правда

Овчинніков не коментує Протасова та копіює Сьоміна

Сергей Шемшученко — 5 грудня 2008, 08:44

Новий тренер краснодарської "Кубані" Сєргєй Овчинніков збирається компіювати головного тренера київського "Динамо" і провести точкове посилення команди.

"Поки питання з помічниками обговорюється. Але якщо нинішні фахівці працювали при колишніх тренерах, чому вони не повинні влаштувати мене? Я думаю, що тренерський штаб залишиться. Хоча можливо, що хтось сам захоче лишити клуб", - сказав колишній помічник Сьоміна.

За його словами, Юрій Сьомін перед призначенням сказав: "Давай, твій час прийшов". "І справді, адже потрібно колись починати", - додав Овчинніков.

"Чи не хвилюють мене фінансові проблеми клубу? Зараз у всіх фінансові проблеми. Протасов зробив так, як вважав за потрібне. Буває, приходить тренер і говорить, що потрібно посилюватися 10-15 гравцями. Йому відповідають, що це неможливо, і людина йде", - каже новий тренер краснодарців.

"Я розумів, що значного посилення не передбачається. Але у моїх принципах - тут я, можливо, копіюю Юрія Сьоміна - немає прагнення до великої кількості придбань. Лише точкові покупки. Якщо щось не так, буду за це відповідати" - сказав Овчинніков "Советскому спорту".