Українська правда

Луческу: Якщо у грі з "Барселоною" комусь щось потрібно доводити, то тільки нам

Сергей Шемшученко — 5 грудня 2008, 19:15

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що він мав зустріч з Рінатом Ахметовим і результатом якої стало рішення, що румун продовжить працювати в Донецьку. Про це Луческу заявив на відкритому тренуванні команди у п`ятницю.

"У мене відбулася бесіда з президентом. Ми прийняли спільне рішення, що я буду працювати до закінчення контракту. Я довіряю цим гравцям, цілком вірю в команду. Зрозуміло, хочеться в Кубку УЄФА пройти якнайдалі, повернути ті очки, що втратили на початку чемпіонату, битися за путівку в Лігу чемпіонів і боротися за національний Кубок. Та атмосфера, що була в першому колі, створила великі проблеми для команди. Звичайно, це зіграло якусь роль у тім, що ми не потрапили в Лігу чемпіонів. Великі результати досягаються тоді, коли в команді є повна згуртованість, і усі разом роблять спільну справу", - Луческу.

Що стосується майбутнього матчу з "Барселоною", то Луческу сподівається, що каталонці будуть розслаблені.

"Нелегко такий матч грати. Якщо комусь тут щось потрібно доводити, то тільки нам. Вони будуть розслаблені, будуть грати спокійно, так по ідеї повинні були і ми зіграти. Це буде гра великих амбіцій. Каталонці постараються довести, що перемогу в Донецьку вони заслужили, ми ж спробуємо довести несправедливість результату в тій зустрічі.

Найголовніше, щоб наші гравці не думали про майбутню відпустку. Тому як у цьому плані між командами є різниця. "Барселона" зараз грає в чемпіонаті, у них перед двома дуже відповідальних двобою з "Валенсією" і з "Реалом", ми ж фактично граємо останній матч. Тим більше, ми прийняли рішення, щоб наші бразильські легіонери відразу після матчу з "Барселоною" вилетіли додому. Тому в Іспанію ми відправимося завтра, щоб ті два дні, що будемо знаходитися в Барселоні, сконцентруватися, і підійти до гри в гарній формі", - заявив тренер.