Українська правда

Луценко: "Головне - працювати далі й у майбутньому помилок не допускати"

Сергей Шемшученко — 21 грудня 2008, 14:28

Зараз у всіх динамівців відпустка. Тарас відпочиває разом із сім'єю в Києві. Кореспонденту Інформаційного відділу воротар розповів, чому він мало грав і чого очікує від весняної частини сезону:

- Під час відпустки ми із сім'єю вирішили далеко не виїжджати. Відпочиваємо в Києві, їздимо на дачу. Не хочеться відривати сина від навчання, та й маленька донька не дозволяє здійснювати дальні переїзди. У неї тільки прорізалися зубки, а зараз Настя починає робити свої перші кроки. Отже за нею потрібен ретельний догляд. Хоча, можливо, на Різдво і вирвемося кудись у межах України, швидше за все - до Карпат. А Новий рік - домашнє свято, яке всією сім'єю зустрічатимемо за містом.

- Які плани на другу частину сезону?

- Працювати, доводити свою спроможність і бути завжди готовим вийти на поле.

- Ви залишаєтеся в "Динамо"?

- Поживемо-побачимо. Поки розмови із керівництвом на цю тему в мене не було. Мій контракт розрахований до літа, тому час поки є.

- Ви вже підводили підсумки першої частини сезону, як його оцінив ваш безпосередній наставник - Сергій Краковський?

- У нас була робоча розмова із Сергієм Вікторовичем. Такі бесіди мали місце і впродовж сезону. Гадаю, причину того, що перше коло склалося для мене не найкращим чином, потрібно шукати, перш за все, в собі. В кожному матчі, коли тобі довіряють місце у воротах, потрібно демонструвати високий рівень майстерності.

- Прикра помилка в кубковому матчі зі "Сталлю" вже забута?

- Такі погрішності не забуваються. Головне завдання полягає в тому, щоб спокійно працювати далі й у майбутньому подібного не допускати. Хлопці, звичайно, жартували, особливо Макс Шацьких і Саша Алієв - любителі "підтримати". Головне, що результату досягнуто. Також потрібно старатися, щоб помилок було менше.

fcdynamo.kiev.ua