Українська правда

Сьомін не має проблем із Шовковським

Сергей Шемшученко — 26 грудня 2008, 14:26

Юрій Сьомін, головний тренер "Динамо", не має проблем із гравцями, які перестали потрапляти у склад, зокрема капітаном команди Олександром Шовковським.

"Із Шовковським, Несмачним, Шацьких проблем якраз немає. Вони люди сильні, нормально ставляться до конкуренції і боротимуться, зціпивши зуби, до кінця", - цитує тренера "Спорт-Экпресс в Украине".

"Ось слабаки починають пхикати: то не подобається, це, хочу піти і так далі. Ось з такими потрібно розлучатися", - додав він.

За словами Сьоміна, напруга з тими, хто не потрапляє в склад, виникає завжди.

"Тому я прибічник того, щоб в команді були 20-22 гравці. Тоді реально давати пограти всім", - переконаний тренер.

"Той же Шовковський втратив місце у воротах тому, що прийшов молодший Богуш, жодних претензій до якого немає. Звичайно, образи в Шовковського, який раніше грав постійно, є. Але на те і конкуренція: працюй на тренуваннях і доводь, що ти гідний", - наголосив російський фахівець.

"Найважчим було відібрати з складу, що був, 20-22 гравці, на яких треба зробити ставку. Непросто було сказати гравцеві віч-на-віч правду. Така розмова відбулася, наприклад, з Гавранчічем, з яким ми до цього дня зберігаємо хороші стосунки. Він потім признався: добре, що йому тренер відразу сказав правду, а то рік був би втрачений", - додав тренер.