Українська правда

Суркіс домовляється з Ахметовим не монополізувати матчі збірної

Сергей Шемшученко — 26 грудня 2008, 17:00

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс запевнив, що ТРК "Україна" буде продавати фрагменти матчів збірної України з футболу для новинних блоків на інших каналах. Про це він повідомив 26 грудня на прес-клубі ФФУ у Києві.

"Я не виправдовую позицію ТРК "Україна". Я розмовляв з Олесандром Денісовим і запитав, як можна уявити те, що на сьогодні не можна використовувати або купити фрагменти матчів збірної України у новинному блоці на інших каналах. А він сказав, що все просто: таким програмам як "Футбольний огляд", "Профутбол", Наш футбол" не будуть продавати слайди, а продаж у новинні блоки буде здійснюватися за символічну ціну", - цитує Григорія Суркіса кореспондент "Чемпіона".

Нагадаємо, офіційний представник Федерації Футболу України компанія Ukraine Football International передала всі ексклюзивні права на матчі національної і молодіжної збірних України донецькому телеканалові ТРК "Україна". Відтоді жодна інша телевізійна студія не має права не лише знімати матчі збірних, а й демонструвати фрагменти поєдинків у новинах чи інших програмах.