Українська правда

Тренер "Карпат" вирішив, що "Барселона" і львівський клуб майже на одному рівні

Сергей Шемшученко — 29 грудня 2008, 13:08

Під час відпустки головний тренер "Карпат" побував у Іспанії, де зміг ознайомитись із тренувальним процесом "Барселони", повідомляє Інформаційний центр "Карпат".

За словами Олега Кононова, він був у Іспанії 8 днів. За цей час він зміг побувати на трьох матчах за участю "Барселони", а також відвідати тренування команди.

"Барселона" у всіх відношеннях один з лідерів світового футболу. Для мене найцікавішим було те, як організовується гра команди - у відборі, в атаці. Навіть на тренування вдалося потрапити, хоча вони там зазвичай закриті. Цікаво було подивитися на напрямки, які там запроваджують. Я їх побачив. Це для мене основне. В чомусь я впевнився, що ми на правильному шляху, десь побачив у чому маємо удосконалюватися", - сказав головний тренер "Карпат".

Також Олег Кононов відзначив, що система виховання молодих футболістів, яку організовують у "Карпатах", близька до тієї, що має "Барселона".

"Нічого змінювати не потрібно - хіба удосконалювати. Це ж стосується і основної команди. У нас все є, просто у менших масштабах", - додав Олег Кононов.