Українська правда

Галюза і Корнєв - гравці "Таврії" - офіційно

Сергей Шемшученко — 9 січня 2009, 13:43

Півзахисник кримської "Таврії" Ілля Галюза продовжив контракт із клубом, а хавбек одеського "Чорноморця" Андрій Корнєв уклав угоду із кримчанами за схемою 2+1.

На перегляді у клубі перебувають чотири потенційні новачки: 27-річний воротар Артем Куслій ("Дніпро", Дніпропетровськ), захисники - 30-річний хорват Саша Джурічіч і 27-річний Євген Пєсков (обидва - "Ворскла"), а також 26-річний Антон Монахов ("Нафтовик-Укрнафта"), що раніше вже виступав за "Таврію" (19 ігор у чемпіонаті країни в 2005 році).

Доля чотирьох потенційних новачків "Таврії" вирішиться після алуштинського збору. Цілком можливо, що після повернення з Алушти буде виставлена на трансфер і низка гравців, не проходять в основний склад команди, повідомляє прес-служба "Таврії".

З гравців, що виступали за "Таврію" в осінній частині сезону, відсутні нападник Володимир Гоменюк, що перейшов до дніпропетровського "Дніпра", воротарі Андрій Дикань і Саша Тодіч, які покинули команду після закінчення терміну дії контрактів, а також захисник Євген Лінев і його колега по амплуа Віталій Розгон, який останнім часом на правах оренди захищав кольори російського "Машука".