Українська правда

Замість Шевченка Анчелотті випустив Бекхема

Сергей Шемшученко — 12 січня 2009, 10:52

Головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті визнав, що спеціально тримав у секреті вихід на поле з перших хвилин орендованого в "Лос-Анджелес Гелаксі" півзахисника Девіда Бекхема у вчорашньому матчі з "Ромой" (2:2). Нагадаємо, що наставник червоно-чорних на предматчевій прес-конференції сказав, що англійця не буде серед 11-ти гравців стартового складу, а насправді не тільки випустив хавбека в основі, але і замінив його лише на 89-й хвилині.

"Перед матчем поговорив зі своїми підопічними і повідомив їм, що планую випустити Девіда в основі, - наводить слова Анчелотті Channel4.

"Ми зійшлися на думці, що не будемо афішувати цей факт, адже в противному випадку надмірна активність ЗМІ могла перешкодити команді нормально готуватися до матчу. Бекхем - справжній професіонал, що уже за кілька днів роботи в "Мілані" довів, що здатний адаптуватися до тактики, більш того, зробити нашу гру більш збалансованою. Він знаходиться в гарній фізичній формі, і за все це я винагородив його включенням в основу на матч із "Ромою".

Нагадаємо, що на минулому тижні схожої похвали удостоївся від Анчелотті Андрій Шевченко, але матч із "Ромою" українець провів на лаві запасних.

sport-express.ru