Українська правда

Молодь "Карпат" зіграє на представницькому міжнародному турнірі у Ризі

Сергей Шемшученко — 12 січня 2009, 19:52

Дві карпатівські команди, складені з гравців 1994 та 1996 років народження, візьмуть участь у представницькому міжнародному турнірі у Ризі "Riga Cup-2009".

Організатором змагань є латвійський клуб "Сконто", відомий своєю потужною дитячо-юнацькою футбольною школою. Команди гратимуть на футбольному полі зі штучним покриттям.

Турнір серед команд, складених з гравців 1994 р.н., відбуватиметься з 22 до 25 січня. Карпатівці гратимуть у групі разом з "Вердером" (Бремен, Німеччина), JJK (Jyväskylän Jalkapalloklubi, Фінляндія, Ювяскюля) та "Левадією" (Таллінн, Естонія). Путівки до півфіналу отримають дві перші команди у групі.

Іншу групу склали "Сконто" (Рига, Латвія), "Ден Хааг" (Гаага, Голландія), ТПС (Турку, Фінляндія), "Коломягі" (Санкт-Петербург, Росія).

Тренер "зелено-білих" Олег Бойчишин у коментарі Інформаційному центру клубу повідомив, що ставитиме перед хлопцями завдання перемагати у кожному матчі, демонструючи при цьому якісний і видовищний футбол.

Карпатівці 1996 р.н. потрапили до групи, в якій за одну з двох путівок до півфіналу боротимуться з "Вердером" (Бремен, Німеччина), HJK (Helsingin Jalkapalloklubi, Хельсінкі, Фінляндія) та "Хаммарбю" (Стокгольм, Швеція).

В іншій групі зіграють "Сконто" (Рига, Латвія), "Еспаньол" (Барселона, Іспанія), "Бу" (Швеція), ФК "Хонка" (Тапіола, Фінляндія).

fckarpaty.lviv.ua