Українська правда

Гавранчіч пішов з "Динамо" через атмосферу у клубі?

Сергей Шемшученко — 28 січня 2009, 11:00

Колишньому сербському легіонеру київського "Динамо" Горану Гавранчічу не подобалася атмосфера у команді, що й стало однією з причин невдалих виступів киян у єврокубках протягом минулих сезонів.

"Атмосфера в команді - річ дуже важлива. Не хочеться говорити нічого поганого про "Динамо", але коли в роздягальні киян атмосфера була не дуже хорошою, то і на полі мало що виходило. Коли кожен гне свою лінію, то нічого доброго з цього не вийде", - цитує гравця "Ліга".

Нагадаємо, наприкінці червня 2008 року Гавранчіч і футбольний клуб "Динамо" досягли домовленості про дострокове розірвання контракту.

У "Динамо" сербський півзахисник прийшов в 2001 році. Граючи за "Динамо" Гавранчіч став гравцем основного складу збірної Сербії, виступивши за команду своєї країни на найбільших світових змаганнях.

Футболіст зіграв за "Динамо" 136 матчів в чемпіонаті України, в яких забив 22 м'ячі, 26 поєдинків в Кубку України (2 м'ячі) і 51 зустріч у єврокубках (3 м'ячі).

З 2001 по 2006 роки Горан був гравцем національної збірної Сербії. Останні півроку Гавранчіч на правах оренди грав за "ПАОК" (Греція).