Головне

"Тотальна українізація" від Мілевського

03.01.2009 10:24 1090 0
"Тотальна українізація" від Мілевського
Читаючи інтерв`ю наших відомих футболістів піймаєш себе на думці, а краще б вони жували, ніж говорили. І живемо ми в країні, яка величається УКРАЇНА, і державна мова в нас одна, і за національну синьо-жовту збірну ми вболіваємо, але ж зась. Декому з футболістів, здається, що вони грають у футбол лише за гроші та титули, а не за свою країну і просто зневажають все українське.

То один не сприймає символів держава Україна, тому що йому бозя Ієгова не дозволяє, то інший репетує, щоб з ним "разговаривали только на русском языке", а не українською. Черговим "порадував" Артем Мілевський. В інтерв`ю газеті "Болельщик", гравець, якому виступ за збірну України та київське "Динамо" приніс УСЕ, заявив, що йому заважає "тотальна українізація". Цікаво, а де ж цього терміну навчився "великий" Мілевський і, де ж він побачив цю тотальну українізацію? Невже в київському "Динамо" ввели обов`язкове знання української для Сьоміна чи Юссуфа?

Відповідаючи на запитання про свій вільний час Мілевський розповів: "Здебільшого люблю по магазинам походити, в кіно піти, правда, останнім часом - дуже рідко. Тотальна українізація і  мене зачепила - трохи тяжко сприймати український переклад."

Хлопці, ну не любите ви все українське, так не показуйте це все привселюдно. Накупіть дисків по 20 гривень, купіть здоровенну плазму, і дивіться!

Зрозуміло, що Мілевський натуралізований білорус, але він вже в цій країні більше 8 років проживає і заробляє, і вже міг би навчитися, принаймні поважати цю країну.

І не хочу я сприймати гравців у чисто людському розумінні, нехай вони будуть тричі великими, якщо вони не поважають УКРАЇНУ.

Коментарі ()