Українська правда

"Гелаксі" називає "смішною" суму, яку запропонував "Мілан" за Бекхема

Сергей Шемшученко — 20 лютого 2009, 17:37

Керівництво американського "Гелаксі" не влаштовує чергова пропозиція, зроблена "Міланом" із приводу трансферу Девіда Бекхема.

Генеральний директор американської команди Тім Лейвек заявив:

"Чи близькі ми до підписання контракту з "Міланом"? Ні, процес переговорів дуже складний. На даному етапі ще нічого не відомо. Нам запропонували смішну суму за гравця такого масштабу. Їхня пропозиція була відразу ж відкинута мною.

Я не сумнівався ні секунди, тому що дану пропозицію розглядати, як серйозну - неможливо. Після того, як я відхилив першу пропозицію, мені не дзвонили з Італії. Переговори велися з представниками МЛС, адвокатами Бекхема й іншими людьми. Ми усе ще є власниками контракту Бекхема.

Для нас це величезна втрата. Ми втратимо дуже багато, якщо він піде. Зниження прибутків від продажу квитків і футболок, контракти зі спонсорами. Наш клуб відпустить його тільки в тому випадку, якщо ми зможемо окупити наші втрати. Якщо італійці так хочуть роздобути його, то їм необхідно запропонувати гарну суму. Незабаром сюди повинний прибути Умберто Гандіні і продовжити переговори. Ми чекаємо гарної пропозиції".

goal.com