Українська правда

Луческу: До ЦСКА треба привести в порядок поле

Сергей Шемшученко — 8 березня 2009, 10:29

До матчу 1/8 Кубку УЄФА проти московського ЦСКА донецькому "Шахтарю" треба привести в порядок поле стадіону "Олімпійський" у Донецьку. Про це заявив головний тренер донеччан Мірча Луческу після матчу із "Дніпром".

"Поле знову було не дуже гарної якості, і для команди, яка грає вдома, повинна атакувати і забивати, це ускладнює справу. До матчу з ЦСКА потрібно обов'язково його привести в порядок, щоб воно було набагато жорсткіше. У Маріуполі, що знаходиться від нас в 90 кілометрах, ідеальне поле, а у нас - таке, яке є. Виходить, що ми боремося не тільки з суперником, а й з полем", - наводить слова тренера прес-служба "Шахтаря".

Румунський фахівець сподівається, що скоро настане момент, коли "Шахтар" зможе трохи розслабитися і не перебувати в такому напруженні, як зараз.

"З цього моменту всі наші думки пов'язані з матчем проти ЦСКА", - Луческу.

Також тренер прокоментував гру з одним нападником протягом останніх матчів чемпіонату України.

"Зараз ми граємо таким чином, щоб не ризикувати. Більше хвилюємося про очки, а не про видовищність гри. Ілсіньо, Фернандіньо, Жадсон - гравці, які повинні атакувати. Ще раз зазначу, що поле не дозволило їм показати всіх якостей. Виходить, що технічний гравці позбивались на силовий футбол, в який грають всі інші", - додав наставник "гірників".