Українська правда

Таран хоче звільнити "Кривбас" від мотлоху

Сергей Шемшученко — 8 березня 2009, 11:55

"Кривбасу" необхідно чимшвидше звільнитися від непотрібного мотлоху і зробити революційні кроки. Про це після матчу із "Чорноморцем" заявив головний тренер криворіжців Олег Таран.

"У футболі чудес не буває, тому необхідно як можна швидше від непотрібного мотлоху звільнитися, зробити якісь революційні кроки. Інакше ми прийдемо у глухий кут. Я чудово вивчив можливості цієї команди і кожного її гравця", - наводить слова Тарана прес-служба одеського клубу.

"Якщо хтось вважає, що "Кривбас" за кого-то сильніше, то це глибока омана. Я готовий відповісти перед керівництвом за свою роботу", - сказав тренер.

За його словами, він свідомо ризикував, виставивши двох нападників.

"Усіх, хто у нас є. Товар, який у нас є. Я вже говорив, що півкоманди не брав би, але, на жаль, інших футболістів немає. Дехто не має права грати. Дали шанс Ковальчуку, Карпенку, Грановському, Максимову. Я чудово знаю їхній потенціал", - додав наставник "Кривбасу".

На думку Тарана, команді ніким посилити гру - "завжди виходить, що у нас винні тільки одна сторона".

"На жаль, ці люди і далі будуть грати. Я сприймаю це як належне. Ви бачили трьох наших нападників, центральних захисників. Ветеранів, які вже 35 років сидять на лавці. Усі ці футболісти безкоштовні, а в житті нічого не буває безкоштовно", - Таран.

"Втім, я й не хочу кого-то купувати. Щоб потім говорили, що через мене вклали шалені гроші у гравця. Будемо працювати з тими, хто у нас є. І скільки часу відпущено, стільки й будемо з ними працювати, а не мучитися", - додав тренер "Кривбасу".

Розповів Таран і про воротарську проблему.

"Дейнеку - 23 роки, і його рівень - друга ліга. Звичайно, є певний ризик, але поставимо і його. Нічого страшного. Що Хіді пропускає, що цей буде пропускати. Лесько теж. Тобто їх втрьох можна ставити".