Українська правда

Заваров: "Арсенал" буде грати в Охтирці

Сергей Шемшученко — 8 березня 2009, 21:06

Головний тренер "Арсеналу" Олександр Заваров вважає, що його команда розпочинає виходити на новий рівень. Про це тренер розповів на післяматчевій пресс-коференції після перемоги над "Зорею".

"Я думаю, що футбол сьогодні був бійцівський, тому що жодна команда не могла показати гарну гру при такому полі. Тому я не включив до складу технічних гравців. Я знав, що прийдеться вести в основному силову боротьбу. У нас були деякі проблеми перед приїздом у Луганськ, але зараз усі вони вже вирішилися. Тому хлопці вийшли налаштованими на гру.

"Арсенал" буде виходити на новий рівень. Думаю, що за ці півроку ми награємо склад, тому, потім, будуть ставитися більш високі задачі перед командою, ніж зараз. Я задоволений командою, хлопці боролися до кінця. Перед грою я думав, що виграє той, хто заб'є першим. Так і відбулося. Нам повезло більше, ми забили через помилку воротаря", - цитує Заварова офіційний сайт "Зорі".

Прокоментував Заваров і чутки про можливий перехід до команди Владислава Ващука.

"Ващук дуже досвідчений гравець. Потрібно з ним поговорити, дізнатися який в нього настрій. Мені потрібний футболіст, що буде грати через "не можу", і який цілком віддається грі."

Також Заваров розповів, де команда буде проводити домашні матчі.

"У нас є два варіанти. У найближчі дні потрібно вирішити це питання. Наступну гру ми будемо грати в Охтирці. Виїдемо туди в четвер і там залишимося до червня місяця. Попередньо така розмова була з генеральним директором. Ніхто в Києві не хоче розуміти "Арсенал", там ведуться політичні дебати. Навіщо заважати людям? Ми відійдемо убік, і будемо набирати очки там."