Українська правда

"Ліверпулю" ще є куди рости навіть після розгрому над "Реалом", - Бенітес

Сергей Шемшученко — 11 березня 2009, 11:43

"Ліверпулю" навіть після розгромної перемоги над мадридським "Реалом" є ще куди рости. Про це після поєдинку в Англії заявив головний наставник мерсисайдців Рафаель Бенітес.

"Ми продемонстрували чудовий футбол із самого початку і до кінця. Я дуже радий за гравців і вболівальників. Було б неправильно когось виділяти, оскільки кожен діяв відмінно. Мадридці могли подумати, що ми гратимемо на власній половині і діятимемо на контратаках, проте ми з перших хвилин чинили на них тиск і намагалися грати на перемогу. Ми завжди впевнені в собі на європейській арені, де впродовж останніх п'яти років діяли дуже яскраво", - заявив тренер.

"У найважливіших матчах ми граємо чудово, а радіти цій перемозі можна до суботи. Приємно, що ми забили чотири м'ячі такій сильній команді. З іншого боку, ми могли виграти більше, а це означає, нам як і раніше є куди рости. У поєдинках з "Реалом" легко не буває. Це важлива перемога у важливому турнірі, і у наступному раунді нас чекатиме ще один великий клуб, який ми повинні будемо обіграти", - цитує Бенітеса офіційний сайт УЄФА.