Українська правда

Суркіс змусить грати "Металіст" та "Іллічівець" на полі на якому грали в регбі?

Сергей Шемшученко — 22 березня 2009, 10:29

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс категорично виступає проти перенесення матчу 21 туру "Іллічівець" - "Металіст" з 23 березня на 20 травня. Про це Суркіс у своєму листі повідомляє Генерального директора Прем`єр-Ліги Максим Бондарева.

"Пропоную Вам скасувати Постанову №44 у частині, що стосується питання про перенесення вказаного матчу на інший день, а також негайно вирішити проблему стадіону, в тому числі, користуючись Тимчасовим реєстром, затвердженим ФФУ для проведення гри між "Іллічівцем" та "Металістом" 23.03.09 згідно із ухваленим календарним графіком. Про це рішення повідомте Комітет арбітрів, Інспекторський Комітет ФФУ, а також клуби "Іллічівець" та "Металіст", - ідеться в листі Суркіса.

Нагадаємо, що на стадіоні "Іллічівець" 22 березня буде проведено матч з регбі між збірними Росії та Грузії.

У разі повторення подібних рішень Прем`єр-лігою Суркіс погрожує цій організації у скасуванні їх прав на проведення чемпіонату.

"ФФУ застерігає керівництво Прем'єр-ліги від порушення Регламенту змагань та принципів Чесної гри і попереджає, що у випадку повторення таких порушень буде ініціювати питання про відкликання делегованих повноважень на організацію проведення чемпіонату країни з футболу серед професіональних клубів вищого дивізіону".