Українська правда

Павлов: "Шахтар" заслужено переміг

Сергей Шемшученко — 22 березня 2009, 20:00

Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов визнав закономірність перемоги (1:0) "Шахтаря" над його командою у 21 турі чемпіонату України.

"Спочатку я хотів би поздоровити "Шахтар" і усіх хто має до нього відношення з вдалим виступом у Кубку УЄФА. У відношенні "Шахтаря" хочу сказати, що емоції після переможного матчу з ЦСКА зіграють з ними поганий жарт, але в пана Мірчи Луческу вистачає гравців для заміни.

Сьогодні я думаю, що "Шахтар" заслужено переміг. Не від гарного життя в порівнянні з останньою грою в нас відбулася ротація, тому що п'ять гравців не змогли взяти участь у цьому матчі. Через перебір карток не зміг сьогодні зіграти Маркоскі, також був відсутній Ярошенко.

По самовіддачі і фізичному стані гравців претензій немає. Вдале стандартне положення у виконанні Срни на початку другого тайму поставило перед нами завдання, що складно було виконати. У плані творення і реалізації моментів ми свої завдання не виконали. Підсумок закономірний, але мені сподобалося як мої хлопці сьогодні грали", - цитує Павлова офіційний сайт "Ворскли".