Українська правда

Платіні у Києві провели пікетом

Сергей Шемшученко — 15 квітня 2009, 14:49

Кияни пікетували нараду президента УЄФА Мішеля Платіні із віце-прем'єром Іваном Васюником та керівником федерації футболу України Григорієм Суркісом, яка у середу, 15 квітня, відбулася у Будинку футболу.

Як повідомляє кореспондент "Чемпіона", кілька десятків мешканців Печерського району столиці вимагали від Платіні звернути увагу на руйнування одного з останніх футбольних стадіон у районі, на якому можуть займатися діти та підлітки.

"Мова йде про останній любительський стадіон на Печерську, який належить Київському національному університету технології і дизайну. Ініціатором руйнування загальнодоступного стадіону біля Печерського ринку є ректор КНУТД, який просто продав стадіон через фірми", - зазначив представник Комітету захисту Печерську від мародерів Олександр Гудима.

Він також розповів, що представники Комітету уже один раз зустрічалися із Платіні та вручили тому листа. "Якщо зараз не вийде звернутися до Платіні, ми знайдемо інші способи", - додав Гудима.

"Ми вважаємо, що Федерація футболу не може залишатися осторонь. Це останній зелений газон 90Х60. До Суркіса ми зверталися неодноразово, але він лишився байдужим. Сподіваємося, при Платіні він не зможе нас проігнорувати", - зазначив ще один учасник пікетування Дмитро Андрєєв.