Українська правда

Ле Гуен: "Динамо" буде атакувати і тиснути на наші ворота

Сергей Шемшученко — 15 квітня 2009, 20:08

Головний тренер ПСЖ Поль Лt Гуен очікує більш складної гри у матчі-відповідь чвертьфіналу Кубка УЄФА з київським "Динамо".

"Ми зіграли перший матч, зіграли його непогано. Однак усе вирішиться у четвер", - розповів француз на передматчевій прес-конференції

Ле Гуен впевнений, що добре вивчив гру суперника і немає особливого хвилювання.

"Особливих приводів для занепокоєння немає. Ми зараз виглядаємо теж не гіршим чином, щоправда, у першому матчі забити гол нам не вдалося. Постараємося зробити це завтра, інакше в наступний раунд не пройдемо. Прийдеться змінювати конфігурацію гри: більше атакувати і намагатися досягти успіху.@

Також наставник ПСЖ визнав, що пріоритетним для його команди є національний чемпіонат.

"Базовим турніром є національний чемпіонат. Але якщо ми виявилися на такій стадії Кубка УЄФА, потрібно скористатися ситуацією і прикласти максимум зусиль для успіху.

Що стосується тактики на гру, то Ле Гуен впевнений, що "Динамо" буде грати першим номером.

"Ми думаємо, "Динамо" із самого початку буде йти вперед, давити на наші ворота. Будемо це враховувати і спробуємо схилити шальки терезів на нашу користь."

Свою появу у Києві лише за день до гри з "Динамо" тренер пояснив фінансовим аспектом.

"Краще було б прибути за три, або п'ять днів. Підготуватися, настроїтися на гру. Але приходиться враховувати і розуміння економічного характеру. Кожен гравець у такій поїздці обходиться клубу більш ніж у 400 євро в добу. Спортивний аспект найважливіший, але без обліку фінансів не обійтися. Були різні тимчасові варіанти перебування в Києві, але в підсумку ми прийшли до такого рішення", - розповів тренер.