Українська правда

Україна святкує День футболу

Сергей Шемшученко — 25 квітня 2009, 11:28

В суботу 25 квітня Україна святкує День Футболу.

Як повідомили в прес-службі Федерації футболу України, за ініціативою ФФУ численні заходи відбуватимуться на стадіонах і спортивних майданчиках усіх регіонів України, зокрема, в обласних і районних центрах.

Офіційну церемонію відкриття Дня футболу за традицією прийматиме київський Навчально-тренувальний центр ім. Віктора Баннікова.

Святкова програма передбачає проведення різноманітних турнірів серед юнаків та дівчат, показові фрагменти уроків футболу, цікаві конкурси на призи легендарних українських футболістів - Володимира Веремєєва, Володимира Трошкіна, Євгена Рудакова та Андрія Біби.

Початок свята - о 12.00.

На полях, розташованих біля штаб-квартири національної федерації, зберуться представники ФФУ, тренери збірної України й почесні гості, які будуть вітати зі святом дитячо-юнацькі колективи міста та області.

Учасники заходів будуть мати можливість поспілкуватися з президентом ФФУ, членом Виконкому УЄФА Григорієм Суркісом, представниками тренерського штабу національної збірної України, Міністром у справах сім'ї, молоді та спорту Юрієм Павленком, президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою та іншими гостями.