Українська правда

Луческу "наїхав" на арбітрів і поле

Сергей Шемшученко — 26 квітня 2009, 11:15

Українські арбітри помиляються при фіксуванні положення "поза грою" у кожному матчі, що Про це заявив головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу після матчу із одеським "Чорноморцем".

"Рахунок міг бути 5:0, і міг бути 1:1. Останнім часом я не говорив про суддів, а ось сьогодні хотілося б зазначити, що в багатьох іграх саме лайнсмени дуже часто помиляються. Практично жодного матчу не було, щоб вони не фіксували положення "поза грою" там, де його і близько не було. У ситуаціях, коли йде атака, ФІФА і УЄФА рекомендують давати перевагу атаці, а вони її зривають!" - наводить слова румунського фахівця прес-служба донецького клубу.

Луческу також повідомив, що "Шахтар" знімає гру своєю камерою згори і "звідти моменти дуже добре видно".

За його словами, неправильне трактування положення "поза грою" є практично в кожному матчі.

"Важка гра вийшла у нас насамперед через якість поля. На такому газоні дуже складно щось створювати. Гравці скаржаться на нього. Сподіваюся, перед грою з "Динамо" його приведуть в належний стан. Ви бачили скільки було помилок в невиправданих ситуаціях", - додав Луческу.

Він зазначив, що не розуміє, чому у Донецьку не можна покласти нормальний газон.

"Тепер готуватимемося до зустрічі з "Динамо". Зрозуміло, це буде зовсім інша гра в порівнянні з нинішньою. Всі думки гравців зараз зосереджені саме на цьому поєдинку в півфіналі Кубку УЄФА. Перед сьогоднішньою грою було складно просити їх жертвувати собою бо всі хочуть зіграти в півфіналі Кубку УЄФА", - Луческу.