Українська правда

Заваров не чув про "договірняк" з "Дніпром"

Сергей Шемшученко — 26 квітня 2009, 11:47

Орендовані київським "Арсеналом" і дніпропетровського "Дніпра" футболісти у матчі 25 туру чемпіонату України між цими клубами не зіграли у повну силу. Про це заявив головний тренер київської команди Олександр Заваров.

"Я пограв трохи у футбол, років 20, і розумію, що коли приїжджаєш в своє місто, коли тобі кажуть якісь незрозумілі речі, знічуєшся. Наші гравці, орендовані у "Дніпра", знітилися і не показали те, що вони можуть. Сподіваюся, що в подальшому вони покажуть те, що треба", - наводить слова Заварова прес-служба "Дніпра".

Чутки з приводу того, що результат матчу вирішений поза межами футбольного поля Заваров назвав дурницями.

"Це якісь дурниці. Я ніколи не беру участі в цих справах і мої футболісти, швидше за все, теж. Звичайно, тиск на орендованих футболістів був", - додав він.

Нагадаємо, за інформацією наших джерел, співвласником київського "Арсеналу", який належить Леоніду Черновецькому, може бути президент ФК "Дніпро" Ігор Коломойський.

Також відомо, що на зимові збори "Дніпро", "Кривбас" та "Арсенал" літали одним літаком, а після зміни власників в "Арсенал" перейшла велика група гравців дніпропетровського клубу.