Українська правда

"Динамо" перед "Шахтарем" потренувалося на ФК "Харків"

Сергей Шемшученко — 26 квітня 2009, 20:06

Напередодні матчу Кубка УЄФА з "Шахтарем" "Динамо" у 25 турі провело гру з ФК "Харків". Долю зустрічі вирішив єдиний гол Нінковіча, який був забитий в дебюті гри. Щоправда, це був не єдиний шанс в киян забити. Динамівці контролювали хід гри. Підопічним Сьоміна вдалося, не витрачаючи сил, провести матч в потрібному для них темпі.

Вже на 9 хвилині двобою Гусєв відпасував в центр штрафного на Мілевського, а той скинув під удар на Нінковіча, який з метрів 15 пробив у кут воріт Стойка - 1:0.

Ще в першому таймі мав забивати Алієв. Спочатку його постріл зі штрафного відбив воротар, а в іншому моменті ворота гостей врятувала стійка.

У "Харкова" особливих моментів біля воріт Богуша не було, і якщо вони і виникали, то через розслабленість захисту динамівців.

У другому таймі гра втратила будь-який інтерес, оскільки було лише одне питання: скільки пропустить "Харків".

Завдяки грі Стойко "Харків" більше не пропустив. На 54 хвилині удар головою Юссуфа прийшовся вище воріт. Ще кілька разів небезпечно стріляв Алієв, а ось наприкінці матчу ледь не забив найактивніший гравець у складі "Динамо" в цій зустрічі - Артем Мілевський.

У першому моменті Мілевський замість пасу на правий фланг на Алієва пробив з гострого кута і не влучив у площину воріт. Через кілька хвилин нападник вибіг сам на сам із Стойко, але голкіпер харків`ян не дав нападнику змінити рахунок в цій грі.

"Динамо" - ФК Харків - 1:0 (1:0)

Гол: 1:0 - Нінковіч (9)

"Динамо": Богуш, Ель Каддурі, Сабліч, Бетао, Юссуф, Нінковіч, Гусєв (Корреа 58), Алієв, Вукоєвич, Мілевський, Бангура (Ярмоленко 57)

"Харків": Стойко, Панковець, Фартушняк, Чеберячко, Комарницький, Білий, Мілько, Ксьонз, Козюберда (Гринченко 84), Платон, Кабанов

Попередження: Фартушняк 76, Чеберячко 78