Українська правда

Хіддінк: "Результат непоганий, але ще нічого не вирішено"

Сергей Шемшученко — 29 квітня 2009, 09:36

Лондонський "Челсі" добився непоганого результату, зігравши внічию у першому поєдинку 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів з "Барселоною". Про це після матчу заявив головний тренер "Челсі" Гус Хіддінк.

"Якщо поглянути на те, яких результатів в останніх матчах добивалася "Барселона", то ми задоволені рахунком. Каталонці вперше цього сезону не зуміли візначитися на своєму полі, що, безумовно, можна вважати досягненням для нас", - сказав наставник.

"Ми прагнули грати дисципліновано тактично грамотно, особливо це стосується дій в обороні. Проте у першому таймі ми часто просто вибивали м'яч подалі від своїх воріт. Після перерви ми діяли краще, почали нарешті грати. Хочу похвалити своїх підопічних за те, що змогли добитися такого результату, проте у повторному поєдинку ми повинні виглядати краще. Сьогодні не таке вже велике значення має той факт, де саме ти граєш - удома або на виїзді. Отже, ще нічого не вирішено. Але, повторюся, ми добилися хорошого результату в поєдинку з хорошою командою", - цитує Хіддінка офіційний сайт УЄФА.